Jacon Legal groeit verder
03/11/2021

Jacon Legal breidde recent het team uit met een nieuwe legal recruitment consultant, Sabrina Mesbahi. Sabrina werkte voordien als bedrijfsjurist maar deed nu een bewuste carrièreswitch naar de rekruteringssector.

Sabrina Mesbahi - legal recruitment consultant - Jacon Legal - nieuws uit de juridische wereld vind je op www.lexgo.be!Sabrina nam een geslaagde start bij Jacon Legal: "Na een paar jaar als jurist te hebben gewerkt, wou ik een carrièreswitch doen als Recruitment Consultant. Toen ik enkele bedrijven aanschreef om de functie van Legal Recruitment Consultant te vervullen, reageerde Jacon Legal snel. Wat mij direct opviel bij Jacon Legal, is de sfeer! Ik voelde mij direct thuis mede door de gezinsvriendelijke, dynamische en collegiale sfeer. 

Als Legal Recruitment consultant ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het recruitmentsproces van A tot Z.  Ik zoek en vind de juiste kandidaat die voldoet aan de verwachtingen van de klant zodat zowel de kandidaat als de klant tevreden zijn met de match. Ik heb op die korte tijd bij Jacon Legal veel bijgeleerd en ook resultaten gezien. Hier haal ik voldoening uit! Mijn inspanningen worden gewaardeerd en dat is voor mij een echte opkikker."

 

Related : Jacon Legal

LexGO Network