Nieuwe counsels bij contrast
15/03/2021

Advocatenkantoor contrast promoveert Karolien Francken en Sarah Jaques tot counsel. Beide advocaten zijn hun carrière gestart bij het kantoor en de promoties zijn een beloning voor hun jarenlange toegewijde inzet.

contrast bestaat intussen 15 jaar en is als kantoor gespecialiseerd in een aantal domeinen van het ondernemingsrecht, waaronder EU en Belgisch mededingingsrecht. Het is in dat laatste domein dat beide nieuwe counsels actief zijn.

Frank Wijckmans, partner bij contrast, beklemtoont: "De promotie van Karolien en Sarah tot counsel doet me veel plezier. Beiden drukken al een tijdje hun stempel op heel belangrijke aspecten van onze praktijk, Karolien als coördinator voor ons compliance programma en Sarah als coördinator voor het Europeesrechtelijke werk inzake verticale overeenkomsten. Deze promotie is een logisch en oververdiend gevolg daarvan."

Advocatenkantoor contrast (Zaventem) benoemt 2 medewerkers tot Counsel - lees alle nieuws uit de juridische wereld op www.lexgo.be, de jobboard en informatiesite voor juristen, fiscalisten, advocaten en paralegals in België en LuxemburgKarolien Francken: "contrast heeft mij vanaf dag één alle ruimte en kansen gegeven om een leiderschapsrol op te nemen binnen het kantoor. Het coördineren van grote projecten en internationale dossiers heeft mij steeds geboeid. Ook vind ik het heel belangrijk om dicht bij cliënten te staan en hun business werkelijk te leren kennen. contrast heeft dat steeds mogelijk gemaakt. Het heeft me toegelaten om expertise op te bouwen in het pragmatisch bijstaan van cliënten en het ontwikkelen van compliance programma’s op maat."

Sarah Jaques: "contrast heeft mij in de afgelopen jaren zeer boeiende en uitdagende kansen geboden. Dit heeft mij toegelaten expertise op te bouwen in het ruime mededingingsrecht met een bijzondere focus op verticale overeenkomsten. Ik ben contrast daar ontzettend dankbaar voor. Ik kijk er met veel enthousiasme naar uit om vanuit mijn nieuwe rol als counsel onze adviespraktijk verder uit te bouwen, samen met het ganse contrast-team."

 

 

Related : contrast

LexGO Network