Four & Five Law verwelkomt nieuwe vennoot
31/01/2020

Four & Five is trots om Tessa Gijbels te mogen verwelkomen als vennoot op het kantoor, samen met haar rechterhand Pauline Devos

Tessa heeft uitgebreide ervaring in het ondernemings-, handels- en vastgoedrecht in een breed scala van sectoren.

Tessa adviseert cliënten - van prille start-ups tot gevestigde multinationals - over een verscheidenheid aan vennootschapsrechtelijke en commerciële aangelegenheden, gaande van het opzetten van hun dagdagelijkse activiteiten en het adviseren met betrekking tot alle types van commerciële contracten tot het structureren en onderhandelen van strategische transacties.

 Four & Five is trots om Tessa Gijbels te mogen verwelkomen als vennoot op het kantoor, samen met haar rechterhand Pauline Devos - Vind alle nieuws uit de juridische wereld in België op www.lexgo.be, de juridische portaalsite Met de komst van Tessa versterken we niet alleen ons corporate en commercieel departement maar voegen we ook een sterke vastgoedpraktijk toe aan het kantoor. Tessa kan bogen op een jarenlange ervaring met vastgoed transacties en overeenkomsten, waaronder aanneming, opstal, vruchtgebruik, huur, concessie, lease- en EPC-overeenkomsten.

Managing partner Anneleen Vander Elstraeten kent Tessa al vele jaren en is ervan overtuigd dat ze een waardevolle aanvulling voor het team zal zijn. “Met Tessa brengen we complementaire vaardigheden en expertise naar het kantoor. Het is duidelijk dat we hierdoor nog beter onze cliënten kunnen helpen met alle juridische uitdagingen die ze in hun levenscyclus als onderneming tegenkomen. Four & Five focust zowel op het begeleiden van transacties als het bieden van dagdagelijkse juridische ondersteuning aan bedrijven (“legal as a service”). Tessa biedt expertise binnen beide segmenten en past daardoor perfect binnen het DNA van Four & Five."

Tessa zag zelf meteen een match met onze toekomstgerichte en frisse mindset. “Four & Five onderscheidde zich vanaf het begin door een unieke, business-likeaanpak om een advocatenkantoor te runnen. Ik ben verheugd om het dynamische team van Four & Five te mogen vervoegen en om mee voor groei te zorgen, zowel voor het kantoor als voor onze cliënten."

Related : Four & Five

LexGO Network