Schoups benoemt nieuwe counsels en verwelkomt Stefaan Wauman
02/09/2019

Schoups is bijzonder verheugd om de benoeming van drie nieuwe counsels aan te kondigen. 

Respectievelijk 8 en 9 jaar na hun start bij Schoups worden Christine Heeben Ewoud Willaert met ingang van 1 september 2019 benoemd tot counsel. Samen leiden zij de vakgroep Vastgoed & Projectontwikkeling.

“Christine en Ewoud zijn twee steunpilaren van de vastgoedpraktijk. Christine is een kei in het transactioneel werk. Ewoud geniet het terechte vertrouwen van het cliënteel bij complexe projectontwikkelingen. Beiden tekenen al jaren voor een loyale inzet voor het kantoor en een continu streven naar kwaliteit. Ze staan garant voor de Schoups-signatuur”, aldus Marco Schoups, partner bij Schoups, over Christine Heeb en Ewoud Willaert.

Christine Heeb is gespecialiseerd in transactionele dossiers. Zij is actief in de M&A praktijk van het kantoor en binnen de vakgroep Vastgoed & Projectontwikkeling. Het begeleiden van overnames, o.a. in vastgoed-gerelateerde dossiers, behoort tot haar core business. 

Ewoud Willaert staat cliënten bij in contractbesprekingen en geschillenbeslechting met betrekking tot vastgoed in de ruime zin. 

"Toen ik het kantoor in 2011 vervoegde, kwam ik terecht in een team van specialisten dat sindsdien sterk is uitgebreid en waar ik de kans heb gekregen me toe te leggen op de transactionele en vastgoedrechtelijke adviesverlening. Ik hoop nog lang deel te blijven uitmaken van Schoups, een kantoor dat voortdurend streeft naar kwaliteitsvolle en flexibele dienstverlening en met een uitzonderlijke teamgeest.", aldus Christine Heeb.

Ewoud Willaert: "Ik heb het kantoor doorheen de negen jaar dat ik er werk weten groeien naar het all-service kantoor voor ondernemingen dat het nu is, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en waarden die mij van bij de start aanspraken, met een professionele maar ook persoonlijke aanpak naar cliënten en medewerkers toe. Ik ben trots om van dit exceptionele team deel te blijven uitmaken. "

Stefaan Wauman vervoegt het kantoor als nieuwe counsel en heeft een ruime ervaring in het vennootschapsrecht opgebouwd bij Laurius. Hij legt zich in het bijzonder toe op het onderhandelen en begeleiden van overnames en fusies (M&A) en private equity transacties. Stefaan adviseert particulieren, investeringsfondsen en private equity cliënten bij overnames, (des)investeringen, herstructureringen en buy-out structuren. Hij wordt sedert 2014 onafgebroken aanbevolen in Legal 500 (corporate en M&A). 

Stefaan Wauman: “Ik ben verheugd deel uit te maken van een kantoor met een sterke reputatie, en tegelijk een hecht team te vervoegen van individueel getalenteerde juristen. Schoups ademt dezelfde basiswaarden als degene die ik mezelf vooropstel: juridische expertise, sober en efficiënt waar het kan en scherp waar het moet.”

Gwen Bevers, partner bij Schoups: "Ik heb Stefaan de afgelopen jaren leren kennen tijdens M&A dossiers waarop we 'accross the table' werkten. Ik heb een sterke appreciatie voor zijn effectieve en professionele aanpak. Christine en ik zijn ervan overtuigd dat we onze uitgebreide M&A praktijk door de komst van Stefaan next level kunnen brengen. Daarnaast geeft zijn uitgebreide private equity ervaring ons de opportuniteit om het kantoor ook in dat segment verder te profileren."

Related : Schoups

LexGO Network