Eubelius versterkt haar praktijk inzake banken en de financiële sector
10/04/2018

Verheugd en met trots kondigt Eubelius aan dat Frédéric Heremans toetreedt tot het team actief inzake Banken en de financiële sector op 16 april 2018. 

LexGO Nieuws: Eubelius versterkt haar praktijk inzake banken en de financiële sector met de komst van Frédéric Heremans - alle nieuws uit de juridische wereld op www.lexgo.beFrédéric beschikt over ruime expertise in verband met de bancaire en financiële sector, en in het vennootschaps- en effectenrecht. Hij vertegenwoordigt vooraanstaande Belgische en internationale banken en internationale groepen in uiteenlopende (her)financieringstransacties (waaronder gesyndiceerde leningen, acquisitiefinanciering, vastgoedfinanciering en grensoverschrijdende effectisering). Hij heeft ook ruime ervaring inzake fusies en overnames.

Marktspelers in België en het buitenland waarderen hem voor zijn kennis en expertiseen zijn pragmatische, doelgerichte aanpak.

Frédéric behaalde in 1994 met grote onderscheiding zijn diploma in de rechten aan de Université de Louvain (UCL) en trad het daaropvolgende jaar toe tot de Brusselse balie. In 2007 werd hij gedetacheerd naar een vooraanstaand Londens advocatenkantoor.

Related : Eubelius

LexGO Network