02/02/18

Arts, Cleeren en Vennoten gaat verder als PAQT Advocaten

Het Limburgse advocatenkantoor Arts, Cleeren en Vennoten gaat sinds 1 februari 2018 verder door het leven als PAQT Advocaten

De herpositionering volgde op de beslissing van Frank Cleeren, één van de stichtende vennoten van Arts, Cleeren, om een nieuwe uitdaging aan te gaan met de opstart van de Hasseltse vestiging van K law. Vandaar dat de overige 5 vennoten (Tom Arts, Geert Reniers, David Engelbos, Sabrina Fiorelli en Leen Wetsels) moesten brainstormen over een nieuwe naam. Die zoektocht werd gekoppeld aan een strategische oefening. “Na tien jaar komt er altijd een moment om stil te staan bij de toekomst”, zegt vennoot Tom Arts. “Daarbij hebben we vastberaden gekozen om nog sterker en explicieter voor de ondernemer te kiezen. De naam PAQT verwijst naar de manier van werken waar we in geloven. Multidisciplinair overleg dat veel breder gaat dan alleen het juridische. PAQT staat voor samen overleggen, met alle kennis van zaken. De cijfers, de economische realiteit, inzicht in het bedrijf,… Alles wat relevant is voor onze cliënt nemen we mee in ons advies.

Behalve de naam wijzigt er niets bij PAQT Advocaten. Dezelfde gebouwen aan de Jaarbeurslaan in Genk blijven dienst doen als hoofdkantoor.
 

dotted_texture