10/07/17

Nautadutilh verwelkomt een nieuwe vennoot te Brussel

Het advocatenkantoor NautaDutilh heeft Ken Lioen benoemd tot local partner. Zijn komst betekent voor NautaDutilh een versterking van de fiscale praktijk in Brussel, die hij zal gaan leiden. Ken Lioen treedt vanaf 1 augustus in functie.

Ken Lioen startte zijn carrière als advocaat aan de Balie van Brussel met een focus op het vennootschaps- en fiscaal recht. Na enkele jaren aan de Balie specialiseerde hij zich verder in de internationale fiscaliteit binnen de omgeving van een Big Four waar hij onder andere adviseerde over de fiscale aspecten van nationale en internationale transacties en reorganisaties. Daarnaast heeft Ken een bijzondere interesse voor de digitale transformatie en de fiscale aspecten die hiermee gepaard gaan.

"Wij zijn bijzonder verheugd met de komst van Ken Lioen. De combinatie van zijn ervaring binnen de advocatuur op het gebied van fiscaliteit en vennootschapsrecht en de bedrijfswereld maken van hem een aanwinst voor NautaDutilh", aldus Philippe Péters, managing partner NautaDutilh Brussel.

dotted_texture