Music for Life: 120 advocatenkantoren werken vandaag 1 uur voor SOS Kinderdorpen
19/12/2016

Vandaag werken 120 advocatenkantoren 1 uur ten voordele van de Belgische projecten van SOS Kinderdorpen. 120 kantoren, dat zijn in totaal meer dan 600 personen.

De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, riep de Vlaamse advocaten op tot actie ter gelegenheid van Music for Life.

Dat bracht in totaal € 35.648 op voor Music for Life!

Gracy Saerens, bestuurder communicatie en personeelsbeleid van de Orde van Vlaamse Balies: “De Orde van Vlaamse Balies coördineerde samen met SOS Kinderdorpen de actie “Work 1 Hour for life”. Wij zijn ongelooflijk tevreden dat zoveel advocaten en hun medewerkers hun groot hart laten zien. Elk kind heeft rechten, al worden die nog te vaak geschonden. Ook bij ons zijn er kinderen die niet kunnen opgroeien binnen een zorgzaam gezin. Dat raakt ons natuurlijk heel erg. We zijn blij dat we hebben kunnen helpen in het kader van zo’n mooie actie als Music for Life.”

Tom Moons, Head of Partnerships & external communication SOS Kinderdorpen: “Een grote dank aan de Orde van Vlaamse Balies en haar leden om zo massaal ingetekend te hebben voor onze actie Work 1 Hour For Life. De zeer mooie opbrengst zal worden ingezet voor onze Belgische projecten, en heel specifiek voor het Simbahuis in Liedekerke. Omdat geen enkel kind alleen mag opgroeien.

Related : Orde van Vlaamse Balies

LexGO Network