02/12/14

K law Kortrijk verhuist en zet in op Frans-Belgisch grensoverschrijdend ondernemingsrecht

De West-Vlaamse vestiging van K law is recent verhuisd naar het Beneluxpark in Kortrijk. K law zal zich verder blijven toespitsen op juridische en fiscale dienstverlening voor ondernemingen maar gaat zich daarnaast, gezien de nabijheid van Lille en Tournai, ook binnen de hele "Eurometropool" profileren op het vlak van grensoverschrijdend ondernemingsrecht.

Geïntegreerde dienstverlening op maat van de ondernemingen
Tillo Mestdagh heeft de dagelijkse leiding over het Kortrijkse K law kantoor, dat de focus zal leggen op ondernemingsrecht. Belangrijk hierbij is dat de dienstverlening van K law volledig is afgestemd op maat van de ondernemingen uit de regio.
Dank zij zijn grensoverschrijdende kennis en ervaring, alsook zijn bestuursmandaten bij verschillende kamers van koophandel in België en Frankrijk, kent Tillo Mestdagh niet alleen de noden van de Belgische ondernemingen maar is hij ook erg vertrouwd met hun grensoverschrijdende problematieken. Gezien de stijgende nood aan een geïntegreerde Frans-Belgische juridische dienstverlening wil K law met zijn Kortrijkse vestiging sterk inspelen op deze problematiek.

Effectieve en kwalitatieve dienstverlening binnen de "Eurometropool"
K law streeft naar een efficiënte, effectieve en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Dit niet alleen binnen de provincie West-Vlaanderen maar ook binnen de grensregio met Lille en Tournai. Die kwalitatieve dienstverlening is gebaseerd op een doorgedreven teamopleiding van zowel de Franse, Waalse als Vlaamse collega's. Waar nodig kan K law Kortrijk bovendien een beroep doen op ondersteuning vanuit de hoofdzetel van K law te Brussel.

Tillo Mestdagh, Partner K law: "K law streeft een leidersrol na in de grensoverschrijdende juridische dienstverlening voor ondernemingen. Daarvoor kan K law rekenen op een sterk netwerk in zowel België als Frankrijk, waar het kantoor geïntegreerde teamwerkingen uitbouwt met belangrijke advocatenkantoren."

dotted_texture