Stefanie Debeuf nieuwe partner Adhemar Advocaten
01/09/2014

Adhemar Advocaten verruimt zijn activiteiten en breidt, minder dan twee jaar na de oprichting van het kantoor, opnieuw uit. Met Stefanie Debeuf (1978) vervoegt een vierde partner het kantoor.

Stefanie Debeuf (Soest - Duitsland, 1978) is gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en is sedert meer dan 10 jaar actief als advocaat in vooraanstaande Brusselse kantoren. Zij zal vanuit de Mechelse vestiging samen met Pieter Jan Vervoort werken aan de verdere uitbouw van het kantoor.

"De komst van Stefanie laat ons toe de toenemende vraag naar expertise in privaatrechtelijke vastgoedvraagstukken te beantwoorden" stelt Jan Roggen. Stijn Knaepen vult aan: "ook voor de begeleiding van complexe publieke en private bouwprojecten betekent de komst van Stefanie een versterking".

Adhemar Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het publiekrecht (overheidsopdrachten, PPS en onteigening), het omgevingsrecht (stedenbouw en milieu) en het vastgoed- en bouwrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar Advocaten een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke en pragmatische aanpak. Vanuit Houthalen en Mechelen bedient Adhemar Advocaten de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

Related : Adhemar Advocaten ( Mrs. Stefanie Debeuf )

Mrs. Stefanie Debeuf Mrs. Stefanie Debeuf

LexGO Network