21/03/14

Sportrecht : Nelissen Grade Advocaten en Stijn Francis bundelen hun krachten in een nieuw partnership

Nelissen Grade Advocaten en Mr. Stijn Francis brengen hun vaardigheden als sportkenner en advocaat samen in een nieuwe ambitieuze samenwerking gericht op de verdere ontplooiing van een rechtstak waarin beiden uitmunten: het sportrecht.

Nelissen Grade heeft zich het laatste decennia gevestigd als een vaste waarde op gebied van sportrecht. Baanbrekende arresten zorgden voor een met de jaren groeiende reputatie bij de verschillende actoren uit de sportwereld (zowel sportbeoefenaars als clubs, federaties, enz....).

Mr. Stijn Francis vervoegde in 2011 het team "sportrecht" van Nelissen Grade Advocaten, dat onder leiding staat van Mr. Pascal Nelissen Grade. Als actieve en enthousiaste speler, nam hij een aantal jaren deel aan de ontwikkeling en de groei van het sportrechtdepartement binnen het kantoor.

Om hun marktpositie te verstevigen en te bevestigen, hebben Nelissen Grade Advocaten en Mr. Stijn Francis beslist om vanaf 2014 samen een stap verder te zetten.

De nieuwe samenwerking die hier uit zal voortvloeien, zal zich eerste instantie toespitsen op domeinen waarin beide advocaten al heel wat expertise hebben opgebouwd. Mr. Pascal Nelissen Grade sportadvocaat en vennoot van de gelijknamige Advocatenassociatie, zal zich met enthousiasme blijven toewijden aan de autosportwereld en zal meer dan ooit, samen met Mr. Stijn Francis tevens het voetbalrecht voor zijn rekening nemen.

Hun partnership reikt echter veel verder: door de kennis die beide advocaten in de loop van de jaren hebben opgebouwd, zijn ze uiterst bekwaam om één ieder, actief binnen de professionele of amateurs sportwereld, in welke tak dan ook, bij te staan.

Met oog op een totale juridische omkadering, voor proactief advies of bijstand, zetten Nelissen Grade Advocaten en Mr. Stijn Francis zich samen in opdat de sportbeoefenaar, het team, de club of de federatie zich zouden kunnen blijven focussen op dat ene ding dat in sport zo belangrijk is ... de beste zijn !

dotted_texture