10/09/13

Pieter Jan Vervoort nieuwe partner bij Adhemar Advocaten

Adhemar Advocaten, het eerste Limburgse nichekantoor in publiekrecht, groeit snel. Amper acht maanden na de oprichting van het kantoor vervoegt Pieter Jan Vervoort (1976) het kantoor als nieuwe partner en opent Adhemar Advocateneen bijkomende vestiging in Mechelen.

Pieter Jan Vervoort is een gevestigde naam in het publiekrecht. Hij heeft meer dan 13 jaar ervaring als advocaat in een gekend niche kantoor inzake publiekrecht en heeft tal van publicaties op zijn naam staan.

Pieter Jan zal meewerken aan de verdere uitbouw van het kantoor vanuit een nieuwe vestiging in Mechelen.

"Met de komst van Pieter Jan halen we heel wat expertise binnen en vergroten we onze slagkracht in grote dossiers. De opening van een tweede vestiging laat bovendien toe om nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van ons cliënteel buiten Limburg" stelt Jan Roggen. Stijn Knaepen vult aan: "Pieter Jan past perfect binnen de filosofie van Adhemar Advocaten. Net als wij staat hij voor een doorgedreven specialisatie in de domeinen milieu, vastgoed en overheid. Zijn uitgesproken ervaring in procedures, maakt dat we samen een uiterst complementair team vormen".

Pieter Jan Vervoort beaamt dit: "met veel overtuiging zal ik vanuit Mechelen meebouwen aan de verdere uitbouw van Adhemar Advocaten. Deze overstap is lang voorbereid en ik kan me volledig vinden in de directe stijl van het kantoor. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit een succesverhaal wordt".

dotted_texture