14/01/16

De ‘BDO Business Runs’: een gloednieuw concept om samen te sporten

BDO Business Runs – For you, we run the extra mile!

De ‘BDO Business Runs’ zijn een gloednieuw concept: een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel om zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om samen te sporten. Via dit platform wil BDO aan andere ondernemers en bedrijven de kans bieden om deel te nemen aan 8 van Belgiës grootste running events: DVV Antwerp 10 Miles & Marathon, Stadsloop de Gentenaar, Jogging Ville de Namur, Havenrun Antwerpen, GVA Dwars door Mechelen, Liège 10km, Belfius Brussels Marathon en HBvL Dwars door Hasselt.

Met de gekende DVV Antwerp 10 Miles & Marathon (georganiseerd door Golazo Sports) lanceren BDO en Golazo Sports op zondag 17 april 2016 officieel de ‘BDO Business Runs’. Duizenden getrainde en minder getrainde collega’s zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiaire tot CEO, van absolute beginneling tot gevestigde loper. Werknemers kunnen zo op een collectieve manier aan sport doen en de sportieve strijd aangaan met andere bedrijven, en samen met hun bedrijf een plaats veroveren in het bedrijvenklassement.

Voor- en na afloop van de wedstrijd kunnen collega's en zakenpartners elkaar, op een informele manier, ontmoeten in de BDO Business Zones; exclusieve bedrijvendorpen waar bedrijven hun werknemers en/of cliënten kunnen ontvangen in een gezellige omgeving.

Meer informatie op www.bdobusinessruns.com

dotted_texture