BELLAW - Van Eeckhoutte, Taquet & ClesseAddress:
Drie Koningenstraat 3
9051 Gent
Belgium
URL: http://www.bellaw.be/van-eeckhoutte/nl/home

Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse is a law firm specialised in employment law with experts in tax law and business law.


The firm has about 60 lawyers in Brussels, Liège and Ghent, making it one of Belgium's leading law firms focused on advisory services and litigation in the fields of individual and collective labour relations law, social security law, tax law, corporate law and business law in general.


The firm resulted from an association of Taquet and Van Eeckhoutte and Clesse-Deprez-Neuprez, and is one of the major legal players in Belgian and European employment law.

Main Practices :[ infos ]


Tax
Litigation
Social | Work
Social


Region :

Brussels
Oost-Vlaanderen


Contact

No Contact

No open vacancies

Van Eeckhoutte, Taquet en Clesse (Bellaw) verwelkomen nieuwe vennoot
15/10/2018

Inge Derde is met ingang van 15 oktober 2018 als vennoot toegetreden tot de in Gent, Brussel en Luik gevestigde advocatenassociatie Van Eeckhoutte, Taquet en Clesse (Bellaw). Zij was voordien counsel bij Laga.

Read more

Lancering SoConsult verlaagt de drempel voor sociaal-juridisch advies
05/01/2018

Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse (Bellaw), één van de bekendste advocatenkantoren uit de niche van het sociaal recht lanceert met SoConsult een online dienst die het veel makkelijker moet maken om snel en accuraat advies te krijgen in de domeinen van arbeidsrecht, sociale zekerheid en 'compensation & benefits'.

Read more

Als ik nog geen vijf minuten tijd heb...
08/10/2021

Is een rustpauze arbeidstijd? Natuurlijk niet, zullen de meesten als antwoord geven. Het juiste antwoord is (zoals zo vaak het geval is): het hangt ervan af.

>Read more

Coronapremie kan worden toegekend sinds 1 augustus 2021
24/09/2021

Sinds 1 augustus 2021 kunnen ondernemingen waar tijdens de crisis goede resultaten zijn behaald, een coronapremie toekennen aan hun personeel vrij van bijdragen en van belastingen.

>Read more

Verschillende verlofstelsels aangepast afgelopen zomer
09/09/2021

Tijdens de zomer werden verschillende verlofstelsels aangepast. 

>Read more

Werken in meer dan één EU-lidstaat
28/05/2021

Wanneer iemand werkt in verschillende landen, denkt men al snel aan detachering. Maar dat is niet altijd het geval. Als een werknemer niet naar een onderneming in een ander land wordt uitgestuurd, maar in dat ander land blijft werken in opdracht en onder het gezag van zijn ene werkgever - en dat is de situatie waarover het in dit stukje gaat - is van detachering geen sprake. Het antwoord op de vraag welke socialezekerheidsregeling dan van toepassing is, wordt dan gegeven door andere regels dan die welke gelden voor detachering. 

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network