MarlexAddress:
Kanaalstraat 1A
8020 Oostkamp (Brugge)
Belgium
URL: http://www.marlex.be

Kandidaten dienen geïnteressseerd te zijn in het ondernemingsrecht in de ruime zin van het woord. Marlex zoekt specialisten in deelmateries van het ondernemingsrecht om in teamverband complexe dossiers te behandelen.

Employee count :

4


Legal employee count :

12


Function :

Lawyer
Support


Main Practices :[ infos ]


Tax
Litigation
Public
I.P. | I.T.
Corporate | Commercial | Economic
Social | Work


Region :

Oost-Vlaanderen
West-VlaanderenRecruiter :

Mr. Marc D'hoore (Advocaat-Vennoot)
Tel: +32 (0) 50 83 20 38
Fax: +32 (0) 50 83 20 36
advocatenkantoor@marlex.be

Manager :

No Contact

Press :

No Contact

No open vacancies

Marlex versterkt tak Vennootschap & Onderneming
29/01/2018

Advocatenkantoor Marlex kent een aanzienlijke versterking van de tak Vennootschap & Onderneming met de komst van Sophie Steevens en Kim Van Quekelberghe, die recent het kantoor hebben vervoegd. 

Read more

Frederick Bruloot vervoegt Marlex
21/11/2017

Frederick Bruloot heeft Marlex vervoegt. Hij is advocaat sinds 2005 en heeft een bijzondere specialisatie in het vastgoed- en aansprakelijkheidsrecht. Hij zal zich ook toeleggen op subsidies & overheidsmiddelen.

Read more

Dave Pardo vervoegt Marlex
01/06/2016

Dave Pardo heeft met ingang van 1 juni 2016 het kantoor Marlex in Brugge vervoegt. Marlex versterkt hiermee de tak Vennootschap & Onderneming.

Read more

Caroline Thiel versterkt de fiscale praktijk van Marlex
17/04/2015

Het advocatenkantoor Marlex heeft Caroline Thiel aangetrokken om de fiscale praktijk verder te versterken. Met de komst van Caroline telt het fiscale team nu 4 gespecialiseerde advocaten.

Read more

De buurtweg is niet meer, leve de gemeenteweg
15/11/2019

Buurtwegen zijn vaak, door vele jaren van onbruik dan wel afsluiting of overbouwen, niet meer zichtbaar in het landschap, en kunnen om die reden bij een aanvraag tot het bekomen van een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen leiden tot juridische moeilijkheden of vertraging. 

>Read more

Week van de bedrijfsoverdracht | Intellectuele eigendomsrechten en privacy bij bedrijfsovernames: belangrijkste aandachtspunten
07/11/2019

Dikwijls vormen de intellectuele eigendomsrechten (IP) de meest waardevolle actiefbestanddelen van een onderneming. Vaak is de verwerving van de IP-portfolio van een onderneming dan ook de hoofdreden voor de overname. Redenen genoeg dus om ervoor te zorgen dat dit aspect van de transactie zonder kleerscheuren gebeurt.

>Read more

Week van de bedrijfsoverdracht | Het fiscaal gunstregime bij de overdracht van uw familiebedrijf uitgelegd
31/10/2019

Heel vaak hebben bedrijfsleiders het moeilijk om volledig afscheid te nemen van een onderneming die zij hebben opgestart en gedurende hun leven hebben zien groeien. Nochtans kan men door tijdig na te denken over een familiale opvolging heel wat belastingen besparen.

>Read more

Week van de bedrijfsoverdracht | Bedrijfsoverdracht: wat met uw personeel?
24/10/2019

De overdracht van een onderneming brengt niet enkel gevolgen mee voor de overdrager en de overnemer, de klanten, de leveranciers…, maar ook voor uw personeel. Er is immers een oude werkgever (de overdrager) en een nieuwe werkgever (de overnemer).

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network