CocquytAddress:
Bisschoppenhoflaan 287 Bus 6
2100 Deurne
belgium
URL: http://www.advocaatcocquyt.net

Het advocatenkantoor richt zich voornamelijk tot particulieren maar verleent ook juridische ondersteuning aan kleine ondernemingen en zelfstandigen.

Het kantoor is voornamelijk gespecialiseerd in het oplossen van geschillen in de familierechtelijke sfeer, gaande van dringende en voorlopige maatregelen voor de vrederechter tot echtscheidingen, opvordering of aanpassing van onderhoudsgelden alsmede problemen in verband met het bezoekrecht voor kinderen en minderjarigen.

Daarnaast behandelt het advocatenkantoor Jan COCQUYT diverse dossiers met betrekking tot huurgeschillen, zowel woninghuur als handelshuur en de overdracht van handelszaken.

Advocatenkantoor Jan COCQUYT is tevens gespecialiseerd in strafrecht, zowel voor de correctionele rechtbank als de politierechtbank en dit zowel voordelens de beklaagde als het slachtoffer.

Naast deze drie meer traditionele rechtstakken is het advocatenkantoor Jan COCQUYT ook gespecialiseerd in milieurecht en het oplossen van problemen met betrekking tot ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Het advocatenkantoor Jan COCQUYT is een onafhankelijk kantoor dat echter beschikt over een uitgebreid netwerk van correspondenten zowel in Turnhout, Leuven, Gent als Sint-Niklaas. Dankzij dit netwerk van correspondenten wordt een adequate dienstverlening gegarandeerd in diverse domeinen. Indien nodig wordt ook een beroep gedaan op ervaren specialisten zodat de cliënt met de beste zorgen wordt omringd en hem een hoogstaande service wordt aangeboden.

Function :

Lawyer


Main Practices :[ infos ]


Criminal
Other


Region :

AntwerpenRecruiter :

Mr. Jan Cocquyt (Lawyer)
Tel: +32 (0) 3 475 15 87
Fax: +32 (0) 3 475 15 87
jan.cocquyt@belgacom.net

Manager :

No Contact

Press :

No Contact

No open vacancies
No news
No articles

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network