UNIQUMAddress:
Beneluxpark 15
8500 Kortrijk
Belgium
URL: http://www.uniqum.be

"UNIQUM is een advocatenkantoor voor ondernemers en hun ondernemingen." Wie zijn we? UNIQUM is een onafhankelijk advocatenkantoor voor ondernemers en hun ondernemingen. Een team van meer dan 15 advocaten, elk specialist in zijn domein, zorgt voor een pragmatische en doelgerichte aanpak van uw dossier. Persoonlijk contact, overleg en bereikbaarheid zijn hierbij evident.

Wat doen we? UNIQUM staat tot uw dienst voor het verlenen van advies, het begeleiden van onderhandelingen en het voeren van procedures. UNIQUM heeft ervaring in het bijstaan van zowel KMO’s, als beursgenoteerde ondernemingen en de mensen achter deze ondernemingen. UNIQUM is actief in binnen- en buitenland.

Wat willen we? UNIQUM streeft naar een compromis waar mogelijk en een gelijk waar nodig. UNIQUM wil de beste zijn als het gaat over het vinden van creatieve oplossingen voor zakelijke en juridische problemen. Kort op de bal of met volgehouden tred, no-nonsense of conventioneel, maar steeds kwaliteitsvol. Daar staan we voor.

Legal employee count :

12


Function :

Lawyer


Main Practices :[ infos ]


Civil
Litigation
Criminal
Public
I.P. | I.T.
Corporate | Commercial | Economic
Other


Region :

West-VlaanderenRecruiter :

No Contact

Manager :

Mr. Benoît Declerck (Partner)
Tel: +32 (0)56 22 29 01
Fax: +32 (0) 56 22 29 02
[email protected]

Press :

No Contact

No open vacancies
No news
No articles


Direct links

LexGO Network