Orde van Vlaamse BaliesAddress:
Koningsstraat 148
1000 BRUSSEL
Belgium
URL: http://www.advocaat.be

Contact

No Contact

No open vacancies

Orde van Vlaamse Balies lanceert vernieuwde site voor "Advocaat in de school"
12/02/2019

De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, lanceert een vernieuwde versie van www.advocaatindeschool.be in het kader van de actie “advocaat in de school”. Dat is een actie waarbij advocaten in de klas uitleg geven over hun beroep en over justitie. Een vernieuwde website moet ervoor zorgen dat leerlingen op een moderne manier met justitie en met het initiatief in contact komen.

Read more

Orde van Vlaamse Balies roept op om digitale oorlog bij justitie te stoppen
25/10/2018

De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, doet via een opmerkelijke open brief een oproep om de digitale oorlog bij justitie te stoppen. De aanleiding voor dat initiatief is een brief van de Eerste voorzitter van het hof van beroep te Antwerpen, een opiniestuk van een magistraat in De Juristenkrant en een door het hof van beroep verspreide folder die aanzet om een wettelijke regeling te omzeilen.?

Read more

Dossier Servisch gezin: Politici moeten zich niet moeien met wat rechters beslissen
14/09/2018

De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, is bijzonder misnoegd over de toon en de uitlatingen van staatssecretaris Theo Francken op Twitter nadat het illegale Servische gezin dat was ondergedoken opnieuw is opgepakt.

 

Read more

Digitalisering van justitie: Modernisering is niet eenvoudig, maar de advocatuur blijft positief meewerken
13/09/2018

Reactie op interviews op Radio 1 met Dhr. Willem Debeuckelaere (voorzitter Gegevensbeschermingsautoriteit, ex Privacycommissie) en met minister van Justitie Koen Geens

Read more
No articles

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network