02/09/15

Sotra ontwikkelt zich verder

  Het advocatenkantoor Sotra is verheugd drie nieuwe medewerkers te mogen verwelkomen vanaf 1 september 2015. Het kantoor, opgericht door vier advocaten in juli 2014, blijft op die manier groeien: het heeft nu acht advocaten gespecialiseerd in sociaal recht, ten dienste van een groot Belgisch en internationaal clienteel.

Constantin Burasa is lid van de Brusselse balie sinds 2013. Hij behaalde een masterdiploma rechten aan de UCL (2012), en een aanvullende master sociaal recht aan de ULB (2013). Hij vervoegt Sotra na 2 jaar gewerkt te hebben bij het departement sociaal recht van het advocatenkantoor Stibbe.

Alexandre Wespes behaalde een Master in de rechten aan de ULB in juni 2013. Sinds februari 2015 is hij gastprofessor in de Haute Ecole Libre de Bruxelles - Ilya Prigogine, waar hij de les arbeidsrecht en sociale zekerheid verzorgt. Hij vat zijn stage aan bij Sotra, waar hij zich zal specialiseren in het individueel en collectief arbeidsrecht.

Jan Grillet vervoegt Sotra als Business Development & Knowledge Manager. Hij behaalde een diploma rechten aan de KUL (1996) en een gespecialiseerd diploma informatiekunde aan de ULG (1997). Hij was voorheen reeds BD Manager en Information Manager binnen advocatenkantoren Clifford Chance, Fieldfisher en Loeff Claeys Verbeke. Bij Sotra zal hij verantwoordelijk zijn voor de business development, de marketing en het informatiebeheer.

dotted_texture