01/09/15

DALDEWOLF: een nieuwe associatie van multidisciplinaire en onafhankelijke advocaten

DALDEWOLF heeft op 1 september 2015 haar nieuwe associatie bekendgemaakt. Een samenvloeiing van ideeën en ambities heeft geleid tot een vereniging van activiteiten tussen het kantoor DAL & VELDEKENS en een twaalftal advocaten van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS

DALDEWOLF biedt haar klanten een vooruitstrevende multidisciplinaire expertise op maat, zowel op de Belgische als de internationale markt. Nieuwe technologieën (IP/IT), publieke markten en vastgoed, concurrentiewetgeving en Europese wetgeving, bedrijfsrecht en fiscaliteit, alsook arbitrage en geschillenbeslechting staan centraal in de activiteiten van het kantoor.

Deze fusie maakt duidelijk dat jonge advocaten nóg dichter willen staan bij start ups die specifieke noden kennen en waarvoor een aanbod van aangepaste diensten werd ontwikkeld.

Xavier Van der Mersch, vennoot en lid van de Brusselse en New Yorkse balie, stelt: “De samenvloeiing van de teams van beide kantoren zal niet alleen helpen onze corporate en arbitrage activiteiten te dynamiseren door het creëren van nieuwe internationale synergiën in Europa, maar zij zullen tevens hulp bieden bij de investeringsdossiers uit de Verenigde Staten en Afrika.

De nieuwe Managing Partner, Patrick De Wolf, benadrukt eveneens het potentieel voor DALDEWOLF ten aanzien van de ontwikkelingen in Afrika: “Dankzij deze nieuwe associatie worden verschillende vaardigheden samengebracht waardoor we onze klanten in Afrika beter van dienst kunnen zijn. Deze associatie opent ook nieuwe deuren in verschillende sectoren zoals energie, telecommunicatie, mijnbouw of ook de bank- en verzekeringssector”. 

 
Patrick De Wolf, Managing Partner


Xavier Van der Mersch, Partner

dotted_texture