24/08/15

Fieldfisher promoveert Wouter Vandorpe tot Of Counsel

Fieldfisher is blij aan te kondigen dat Wouter Vandorpe tot Of Counsel werd bevorderd, met ingang van 1 juli 2015. Wouter is een energieadvocaat in het departement Competition & EU Regulatory van Fieldfisher, Brussel.

Hij begeleidt ondernemingen en overheden in hoofdzakelijk energierechtelijke dossiers, meer specifiek in projecten voor hernieuwbare energie, energie-efficiëntie of warmte, afval, aanbestedingen en energiesubsidies. Hij is tevens wetenschappelijk medewerker aan het Instituut voor Milieu- en Energierecht aan de K.U. Leuven en lid van de kernredactie van het tijdschrift "Milieu- en Energierecht" (M.E.R.).

Wouter wordt vaak gevraagd als spreker voor specifieke nieuwe energie-onderwerpen zoals slimme energie, energy service companies, klimaat, de Energie-Unie en gesloten netwerken.

Co-managing partner Claudio Mereu hierover: "De promotie van Wouter benadrukt verder de kennis die nodig is in een Regulatory team van zeer specifieke niches zoals de energiemarkt, en verstevigt de energiepraktijk onder leiding van David Haverbeke."

dotted_texture