24/04/15

Pieter-Jan Termote richt Consiglio Law op

Pieter-Jan Termote richtte begin 2015 Consiglio Law op, een Belgisch advocatenkantoor met focus op alle aspecten van het ondernemingsrecht en de daaraan verbonden geschillen.

Pieter-Jan studeerde af aan de K.U. Leuven in 2003 en behaalde het jaar nadien ook een LL.M aan het King's College Londen (UK). Hij werkte als advocaat en bedrijfsjurist bij o.m. Lydian en Knauf Insulation.

"De dubbele ervaring enerzijds als advocaat in een leidend onafhankelijk kantoor en anderzijds als bedrijfsjurist in een internationale omgeving laten me toe om binnen het kader van Consiglio Law een betrouwbare sparring partner te zijn voor het cliënteel", verklaarde Pieter-Jan. "Bedrijven vinden het nu vanzelfsprekend dat ook de externe juridische raadgever en advocaat kan adviseren vanuit een reëele ervaring met de bedrijfspraktijk. Wij combineren dat met een doelgerichte en no-nonsense aanpak aan competitieve tarieven. Consiglio Law richt zich vooral tot bedrijven die niet beschikken over een juridische dienst of met een kleine juridische dienst die nood hebben aan externe juridische feedback en bijstand bij de verdediging van hun belangen, de ervaring leert dat we daar een belangrijke toegevoegde waarde kunnen bieden."

Consiglio Law biedt zijn juridische diensten aan in het Nederlands, het Frans en het Engels en beschikt over een netwerk van goede relaties met collega's en advocatenkantoren in West-Europa en de Verenigde Staten voor de behandeling van internationale dossiers.

dotted_texture