29/04/15

NautaDutilh gehuldigd als "Beste Advocatenkantoor in Geschillen & Arbitrage" op de Trends Legal Awards 2015

Op de prijsuitreiking van de Trends Legal Awards, op 22 april in Brussel, is NautaDutilh gehuldigd als "Beste Advocatenkantoor in Geschillen & Arbitrage".

De award erkent de rol van het team in een aantal baanbrekende zaken met grote financiële gevolgen voor cliënten, waaronder financiële en insolventieprocessen en particuliere kartelschadezaken. De jury loofde zowel de teamgerichte aanpak als de kwaliteiten van de individuele teamleden en wees op het "outside the box"-denken van het team, dat volledig in lijn ligt met NautaDutilh's motto "Challenge the Obvious".

Litigation partners Stan Brijs en Sophie Jacmain leggen uit: "Ons snelgroeiende team hanteert een strategische en economische aanpak om dure procedures voor onze cliënten te vermijden of op zijn minst te beperken. Bij de eerste tekenen van een dreigend geschil, lang voor een rechtszaak of arbitragezaak wordt ingeleid, ontwerpen wij een strategie. Soms is harde procesvoering nodig om de belangen van onze cliënten te verdedigen, maar wij identificeren en benutten alle middelen die wij in elke fase van de procedure kunnen vinden om een schikking te treffen. Wij vertrouwen op alternatieve geschillenregeling, zoals bemiddeling, wanneer dat mogelijk en gewenst is."

Philippe Péters, de managing partner van NautaDutilh België, zegt: "Ik ben in het bijzonder tevreden met deze prijs, omdat geschillenregeling en conflictbeheersing historische hoekstenen zijn van de advocatuur, en deze bekroning bewijst dat wij leidinggevend zijn in dit domein en altijd garant staan voor de beste service."

dotted_texture