03/03/15

Arnaud Houet ruilt DLA Piper voor Praetica

Sinds 1 maart heeft Mr. Arnaud Houet het departement van Praetica Waterloo dat zich toelegt op de ondernemingen in moeilijkheden als vennoot vervoegd. Voorheen was hij verbonden aan de Brusselse vestiging van DLA Piper.

Mr. Arnaud Houet heeft een degelijke academische achtergrond aangevuld met bijna 10 jaar praktische ervaring in deze materie alsook in het Belgisch en internationaal handelsrecht. Hij is eveneens auteur van diverse publicaties.

Mr. Arnaud Houet licht zijn beslissing als volgt toe : 'Met de ervaring die ik heb opgedaan, is het nu mijn ambitie om diensten te leveren en een cliënteel op te bouwen in mijn rechtsdomeinen. Na zorgvuldig de verschillende mogelijkheden die mij werden aangeboden te hebben overwogen, lijkt Praetica mij de meest geschikte organisatie omwille van het gebruik van de meest innovatieve middelen, duidelijke werkingsregels, beperking van de kosten en, last but not least, competenties en dienstverlening van een hoog niveau.

Mr. Dufrene (managing partner Praetica), Mr. Jossart, Mr. Leplat en Mr. Bastenière (vennoten bij Praetica Waterloo) zijn zeer opgetogen met de komst van Mr. Arnaud Houet : "Onze organisatie kent sinds haar oprichting een ongelofelijke groei. We willen ervoor zorgen dat deze groei gepaard gaat met de aanwerving van jonge vennoten die een erkende know how hebben en de ambitie koesteren op een efficiënte manier diensten te leveren en ons cliënteel verder op te bouwen."

dotted_texture