26/01/15

Alexei Loubkine benoemd tot Vennoot bij Van Olmen & Wynant

Van Olmen & Wynant, het onafhankelijk advocatenkantoor dat zich specifiek toelegt op het sociaal recht en het vennootschapsrecht. is verheugd te kunnen aankondigen dat Alexei Loubkine benoemd werd tot vennoot bij Van Olmen & Wynant, per 1 januari 2015.

Alexei Loubkine vervoegde het kantoor in 2003 en heeft een ruime ervaring in geschillenbeslechting, ondernemings- en commercieel recht.

Luc Wynant: "Alexei beschikt enerzijds over het pragmatisme om geschillen zo veel mogelijk buiten de rechtbank op te lossen, maar anderzijds ook over de deskundigheid en verbetenheid om de cliënt tot het uiterste te verdedigen wanneer het moet. Die vaardigheden worden niet alleen door de cliënten gewaardeerd, ze maken hem ook tot een belangrijke steunpilaar van het kantoor."

Chris Van Olmen: "Alexei belichaamt enkele van de sleutelwaarden van Van Olmen & Wynant: betrokkenheid, empathie en de focus op de lange termijnrelatie. We zijn verheugd dat we met de benoeming van Alexei onze kantoorcultuur verder kunnen verankeren."

dotted_texture