28/10/14

Lydian opent kantoor in Hasselt

Onafhankelijk full service zakenadvocatenkantoor Lydian kondigt de opening aan van een kantoor in Hasselt.

Wouter Neven, Managing Partner: "Sinds haar oprichting in 2001 adviseert Lydian middelgrote engrote Belgische en internationale ondernemingen in alle aspecten van het recht. Pragmatisch, to the point, kwalitatief hoogstaand advies met oog voor de juridische en zakelijke belangen van haar cliënten tegen concurrentiële tarieven is het handelsmerk van Lydian. Een handelsmerk dat thans vanuit onze kantoren in Brussel en Antwerpen wordt gewaarborgd door bijna 100 mensen waaronder 65 advocaten die uitstekende rankings genieten in prestigieuze juridische gidsen zoals bv. Chambers en Legal 500. Hiermee biedt Lydian een alternatief voor het traditionele Brusselse zakenadvocatenkantoor. Mede door deze unieke positionering en een aantal Partners met roots en netwerk in de provincie wist Lydian ook een stevige cliëntenbasis in Limburg op te bouwen. De opening van het kantoor in Hasselt is bijgevolg een logische stap in onze verdere expansie die eveneens het groeipotentieel van Limburg ondersteunt."

Hugo Keulers, Partner Commercial & Litigation, vult aan: "Lydian is bij uitstek een cliënt gedreven kantoor waarbij zowel onze externe als interne cliënten centraal staan. Mede gelet op het toenemend mobiliteitsprobleem komen we met deze lokale verankering tegemoet aan een reële behoefte van zowel zakenpartners als medewerkers die letterlijk en figuurlijk niet wensen stil te staan. Onze zakenpartners bieden we dezelfde topkwaliteit als het traditionele Brusselse zakenadvocatenkantoor maar dichter bij het hart van hun onderneming en kostenefficiënter; onze Limburgse medewerkers een beter evenwicht werk-privé in een leuke werkomgeving met juridisch uitdagende dossiers. Met andere woorden Lydian wil het enige "Brusselse" kantoor in Limburg worden gericht op ondersteuning in complexe en strategische uitdagingen, vaak ook met een internationaal aspect."

De officiële opening van het kantoor is gepland begin 2015. Een 10-tal advocaten met diverse specialisaties zullen dan hun intrek nemen in een kantoor in het "Oud Gasthuis", een historisch gebouw gelegen aan de kleine Ring van Hasselt tegenover de Kanaalkom.

dotted_texture