23/09/14

Happy Hour door Vialegis en het IBJ: netwerk-event in internationale context

Het eerste "Happy Hour" kan zonder twijfel een succes genoemd worden! Vialegis en het Instituut voor bedrijfsjuristen sloegen de handen in elkaar om een event te organiseren specifiek gericht op bedrijfsjuristen en juristen actief in een internationale context. 

De idee voor dit event kende zijn oorsprong binnen de Practice Group "International company lawyers" van het Instituut voor bedrijfsjuristen. Binnen de verschillende Practice Groups komen de leden van het Instituut samen om een bepaalde topic te bespreken en ervaringen hieromtrent uit te wisselen. Binnen de Practice Group "International company lawyers" ligt de focus op onderwerpen waarmee bedrijfsjuristen die voornamelijk in internationale context actief zijn, dagelijks geconfronteerd worden.

Op het event van 4 september 2014 waren een 50-tal (bedrijfs)juristen aanwezig die de kans kregen om op een zeer informele wijze ervaringen en kennis te delen. Er werd zeker ook stof tot discussie aangereikt via de interviews die op dat moment werden afgenomen door Liesbeth Indeherberge, journaliste bij de VRT-nieuwsdienst. Via testimonials hebben verschillende deelnemers een persoonlijke kijk gegeven op hun ervaringen als bedrijfsjurist alsook, wat de meerwaarde van het lidmaatschap van het IBJ kan betekenen. Bekijk de interviews hier.

http://www.ibj.be/nl/IBJ/het-ibj-netwerkt/internationaal/

dotted_texture