07/07/14

Sotra, een nieuw advocatenkantoor gespecialiseerd in sociaal recht en HR fiscaliteit start haar activiteiten op 1 juli 2014

Olivier Rijckaert, Jan Hebbelinck, Noël Lambert en Nicolas Tancredi kondigen u graag de start aan van SOTRA op 1 juli 2014

SOTRA is een advocatenkantoor gespecialiseerd in sociaal recht en in de fiscaliteit van het personeelsbeheer. Onze expertisedomeinen omvatten alle takkenvan het arbeidsrecht, het sociaal recht en fiscaliteit van werknemers in de publieke en private sector.

De advocaten van SOTRA  halen hun ervaring uit verschillende jaren dienstverlening aan een gevarieerd en veeleisend cliënteel. Hun ervaring wordt daarenboven verrijkt door opdrachten in het universitair onderwijs, functies in de magistratuur, het verzorgen van seminaries en bedrijfsopleidingen, publicatie van juridische artikels en naslagwerken, bijdragen in de pers, enz.

SOTRA  opent deze zomer kantoren in Brussel, Namen en Dendermonde zodat zij haar cliënteel een persoonlijke en nabije dienstverlening kan garanderen in de drie regio's van het land.

Bovenop onze sterke Belgische verankering zorgen onze buitenlandse partners ervoor dat wij op snelle en professionele wijze ieder dossier met een internationale dimensie kunnen behandelen.

dotted_texture