09/05/10

AXIS LANCEERT ZICH IN DE SELECTIE EN INTERIM VAN JURIDISCHE PROFIELEN IN BELGIË

Het wervings- en selectiekantoor, Axis, gespecialiseerd in de financiële sector, start een nieuw "LEGAL" departement op in België. Met dit departement breidt Axis zijn activiteiten uit naar de recrutering van juridische specialisten om op die manier tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar zulke profielen vanuit de financiële sector.

De juridische context waarin bedrijven evolueren is de laatste jaren fundamenteel veranderd. Door het toenemend aantal reglementeringen en de verhoogde complexiteit ervan zien vele ondernemingen zich genoodzaakt om juridische specialisten in huis te halen. Het is met name in de bank- en verzekeringswereld, de specialiteit van Axis, dat het selectiekantoor de eerste tekenen van een stijgende vraag naar juridische profielen heeft opgemerkt.

Met zijn nieuw juridisch departement zal Axis actief zijn zowel in het tijdelijk ter beschikking stellen van interim personeel als in het selecteren en aanwerven van kandidaten met een juridische achtergrond. De vacatures staan vanzelfsprekend open voor juristen maar evengoed voor juridisch assistenten of onderzoekers. Zie www.axislegal.jobs.

Christophe Velge, Managing Director van Axis, stelt het volgende : "Sinds zijn oprichting is Axis een hoofdspeler geworden in de selectie en werving van tijdelijk en permanent personeel in de financiële sector. Axis is algemeen bekend voor zijn uitzonderlijke kennis van deze sector maar ook voor zijn professionalisme en hoge kwaliteit van diensten."

Marjorie Lambeaux, Sales & Operations Director van Axis voegt eraan toe: "Rekening houdend met de stijgende vraag naar juridische profielen willen we onze activiteiten in de financiële sector bijkomend versterken. Maar onze diensten beperken zich uiteraard niet enkel tot deze klanten."

Over Axis

Axis werd opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het zoeken van gekwalificeerd personeel voor de financiële instellingen en verzekeringssector. De diensten die Axis aanbiedt gaan van de recrutering & selectie, tijdelijke terbeschikkingstelling van personeel tot opleiding van potentiële kandidaten. Axis is gevestigd in Antwerpen, Brussel, Amsterdam en Luxemburg.

Voor meer informatie :

Christophe Velge, Managing Director Axis
Bourlastraat 3, 2000 Antwerpen
Tel.: +32 3 233 50 73
E-mail: christophe.velge@axis.jobs

Marjorie Lambeaux, Sales & Operations Director Axis
Luxemburgstraat 19-21, 1000 Brussel
Tel.: +32 2 223 41 36
E-mail: marjorie.lambeaux@axis.jobs

dotted_texture