STARKS

Vanuit hun passie voor innovatie en cultuur, hun academische kennis en uitgebreide praktijkervaring ontwikkelden de oprichters van het kantoor een expertise in het internationaal handelsrecht en de bescherming van intellectuele eigendomsrechten. STARKS kiest bewust voor deze doorgedreven specialisatie in het complex juridisch landschap van vandaag. Zo kunnen wij u als ondernemer optimaal bijstaan.

 Onze focus ligt op de nationale en internationale juridische omkadering van de samenwerking tussen ondernemers. Onze advocaten worden geselecteerd op gespecialiseerde kennis en sociale vaardigheden. Deze kwaliteiten zetten zij in om ervoor te zorgen dat u zich als ondernemer veilig en zeker voelt bij de realisatie van uw projecten.  

 Wij beschouwen onszelf graag als uw juridische ‘sparring partner’, uw ‘compagnon de route’ aan wie u uw juridische vragen en problemen kan voorleggen wanneer deze rijzen. Maar evengoed informeren we u proactief over de voor uw activiteiten belangrijke juridische gebeurtenissen.

 Als gedreven ondernemers zoeken we mee naar de grootst mogelijke toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen. Waar zich toch een conflict voordoet, gaan we in samenspraak met u voor een pragmatische en minnelijke oplossing. Blijkt een minnelijke regeling niet wenselijk of onmogelijk, dan treden wij daadkrachtig op en zetten wij onze gespecialiseerde kennis en rechtbankervaring in ter behartiging van uw belangen.  

REGIO
  • Oost-Vlaanderen
Google Maps
Google Maps