17/07/14

NautaDutilh België benoemt twee nieuwe associate partners

Frédéric Heremans en Thibaut Willems zullen de Finance praktijk in België leiden. 'Frédéric en Thibaut maken al jarenlang deel uit van ons kantoor en het is mooi dat juist nu, in het jaar dat wij onze 20ste verjaardag vieren, deze twee talenten verder doorgroeien binnen de structuur van het kantoor. Deze benoemingen binnen de Finance praktijk vormen een wezenlijk onderdeel van de verdere uitbouw van NautaDutilh in België,' zo laat Philippe François, managing partner NautaDutilh België, weten.

Thibaut Willems' aanstelling tot associate partner is het signaal naar de markt dat wij blijven investeren in deze Finance praktijk. Thibaut is gespecialiseerd in loan finance en projectfinanciering met een nadruk op publiek-private samenwerkingen, real estate finance en financiële herstructureringen. Hij behaalde zijn diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL), een LL.M. in European business law, alsook een postgraduaatsdiploma in vennootschapsrecht aan de Katholieke Universiteit Brussel (KUB). Hij vervoegde NautaDutilh in 2000.

Voor Frédéric Heremans is de benoeming een volgende stap in zijn carrière. Zijn praktijk situeert zich voornamelijk in loan finance en structured finance, met een nadruk op securitisations. Hij adviseert onder meer financiële instellingen, investeerders en ondernemingen in zowel nationale als internationale financieringstransacties. Frédéric behaalde zijn diploma rechten aan de universiteit van Louvain-la-Neuve (UCL). Hij vervoegde NautaDutilh in 2001.

'Wij feliciteren Frédéric en Thibaut van harte met de toekenning van deze titel en wensen hen veel succes met de verdere uitbouw van de finance praktijk in België,' aldus het bestuur.

Vorige maand werden bij NautaDutilh België - dat dit jaar zijn 20-jarig bestaan viert - ook al Litigation, Recovery & Insolvency expert Sophie Jacmain en M&A/Capital Markets advocaat Nicolas de Crombrugghe tot partner benoemd.

dotted_texture